Банер
БОДК - TimeHeroes – SOHO БлагоДаря от екипа на НЦТХ

В уникалната и приятна атмосфера на SOHO в столицата се проведе акция за доброволно кръводаряване. Инициативата беше част от кампанията "World blood donor day" 2014 в подкрепа на осигуряването на достатъчно кръв за спокойно раждане. Тридесет и двама доброволци показаха съпричастност и протегнаха ръката

си за да подкрепят грижата ни за нуждаещите от кръвопреливане пациенти. Двадесет и пет от тях успешно дариха кръв.
Екипът на НЦТХ изразява уважението и благодарността си към всички!

Благодарим на организаторите от БОДК и партньорите им от TimeHeroes. Съвместните им усилия реализираха втора успешна информационна кампания за насърчаване на кръводаряването и помогнаха за създаване на оптимална организация за подготовка и провеждане на инициативата.

Благодарим на всеки от Вас, скъпи кръводарители, за дарената от Вас кръв, за човешката подкрепа и споделената грижата за нуждаещите се пациенти.
Сърдечно благодарим на нашия домакин - SOHO - за проявената отзивчивост и осигурените оптимални условия за работа на медицинския екип и комфорта на кръводарителите.
Към всички думи на благодарност прибавяме и нашите пожелания за здраве, лично щастие и много сили за да бъдем винаги на първа линия, а хората да посрещат с уважение стореното добро!
Благодарим и до нови срещи!