Банер
На Цветница дарете кръв, подкрепете Живота!

Екипът на Национален център по трансфузионна хематология отправя апел към столичани и гостите на града да дарят кръв на 25 април - Цветница  и да подкрепят усилията на медицинските екипи за спасяване живота и здравето на тежко болни и пострадали пациенти. 

Епархийското ръководство на Софийската света митрополия отново официално даде благословението си за провеждане на тази хуманна инициатива. 

Молим всеки, който желае и може да ни подкрепи да се информира за подробностите и да запише своя час тук: https://bit.ly/3a7oqCI 

Скъпи столичани, за осигуряването на необходимите лечебни кръвни съставки за нуждаещите се болни и пострадали пациенти, разчитаме на Вашето милосърдие и добротворство. За втора поредна година кампанията ще се проведе в условия на извъредна епидемиологична обстановка.В НЦТХ работят екипи от професионалисти, които спазват всички противоепидемични мерки за безопасност в условията на Covid-19, с което се гарантира запазване здравето на кръводарителите, на медицинските екипи и нуждаещите се пациенти.

Очакваме Ви на 25.04.2021 г. от 9:00 до 13:00 часа в 109 кабинет на НЦТХ, на ул. „ Братя Миладинови“ 112.

Разчитаме на Вашата отзивчивост, съпричастност и човечност.

БлагоДаря.