Банер
Начало Събития Новини „БлагоДаря” от екипа на НЦТХ
„БлагоДаря” от екипа на НЦТХ

В навечерието на най-голямата конференция за споделяне на идеи в България - „TEDxBG 2014” неправителствени организации и граждани изразиха съпричастност и споделиха грижата ни към нуждаещите от кръвопреливане пациенти. Петдесет доброволци се включиха в инициативата за кръводаряване. Тридесет и шест от тях успешно дариха кръв. Екипът на НЦТХ изразява уважението и благодарността си към всички! БлагоДарим

на всеки от Вас, скъпи кръводарителите, за добротата и щедростта, за дарената от Вас кръв, за човешката подкрепа и споделената грижата за нуждаещите се пациенти. Благодарим на инициаторите от БОДК и TimeHeroes, които вложиха време и емоция и положиха усилия за популяризирането, подготовката и провеждането на инициативата. Сърдечно благодарим на нашия домакин - Сити център София - за всеотдайното партньорство и за осигурените оптимални условия за работа на изнесените ни екипите.

Към всички думи на благодарност прибавяме и нашите пожелания за здраве, лично щастие и много сили за да бъдем винаги на първа линия, а хората да посрещат с уважение стореното добро!

Благодарим и до нови срещи!

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo