Банер
Начало Събития Новини „БлагоДаря" продължава в столичните ВУЗ
„БлагоДаря" продължава в столичните ВУЗ

Повече от 910 студенти подкрепиха есенната инициатива за доброволно кръводаряване в столичните висши учебни заведения. Седемстотин и деветнадесет от тях успешно дариха кръв. Привлечените нови кръводарители вече са 300. От името на пациентите, които се нуждаят от кръвопреливане, екипът на НЦТХ благодари на всички. Благодарим на всеки от Вас, скъпи кръводарители, за добротата и щедростта, за дарената от Вас кръв, за споделената грижа към нуждаещите се хора в България! Благодарим и на доброволците от БМЧК, които се стремят да бъдат заедно с младите кръводарители.

В кампанията „БлагоДаря” на НЦТХ до момента са се включили студентите и преподавателите от УНСС, ХТМУ, ЛТУ, ВСУ, УАСГ, ФНПП, УниБИТ, Технически университет – София, НСА „Васил Левски”, Минно-геоложки университет, НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов”, факултетите „Химия и фармация”, „Математика и информатика” и Физически факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Факултет по Дентална медицина и Медицински колеж към Медицински университет, ВУ–Колеж по телекомуникации и пощи, Медицински факултет при Медицински университет, Висш Ислямски институт, както и на студентите от Медицински, Биологически, Стопански и Философски факултети при Софийски университет, Нов Български университет и представители на „Ранобудните студенти”.

Кампанията продължава до 12 декември. В предстоящите кръводарителски акции очакваме подкрепата на студентите от Академията на МВР.

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo