Банер
Начало Събития Новини 53-та национална конференция по трансфузионна хематология
53-та национална конференция по трансфузионна хематология

На 13 юни 2013 г. в аулата на Националния център по трансфузионна хематология, гр. София, ул. „Братя Миладинови” № 112 , ще се проведе 53-та национална конференция по трансфузионна хематология.

Във форума ще вземат участие представители на Националния център по трансфузионна хематология София, на районните центрове по трансфузионна хематология в Пловдив, Плевен, Ст.Загора и Варна, на отделенията по трансфузионна хематология на МБАЛ в страната, на Българския Червен кръст и др.

Ще бъде направен цялостен отчет на извършената дейност по кръводаряване, диагностициране, преработване и предоставяне за приложение на кръвта и кръвните съставки през 2012 година и представен проект BG051PO001-6.2.10 „Национална информационна система по трансфузионна хематология", финансиран от Европейския социален фонд по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси".

Спазвайки традицията, на 14 юни от 11.00 часа в НС на БЧК , Българския Червен кръст и Националния център по трансфузионна хематология на специална церемония ще заявят своята признателност, като наградят с почетен плакет «Заслужен кръводарител» десет дългогодишни кръводарители от цялата страна.


Покана   pdf button

Програма   pdf button

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo