Банер
Начало Събития Кампании Очакваме Ви на Цветница! Тази година в залите за кръводаряване на НЦТХ.
Очакваме Ви на Цветница! Тази година в залите за кръводаряване на НЦТХ.

Кръвта е тази, която ни свързва. Тя е най-универсалния символ на живота и безценно лекарство. Всеки от нас го носи във вените си и всеки от нас понякога се нуждае от него. Всеки ден стотици животи зависят от дарена кръв.

С благословението на Негово Светейшество Неофит, Митрополит Софийски и Патриарх Български, за 18 та поредна година в столицата ще се проведе традиционната кампания за доброволно кръводаряване под надслов „Запалете свещичка, дарете кръв, дарете живот сега!”.

Цветница е един от най-красивите празници в годината - знак за силата на живота и любовта. Ежегодно, стотици от нас стават част от този триумф   на живота по специален начин, като подават ръка, даряват кръв и споделят сила и здраве с някой нуждаещ се.

Да направим това добро - да дарим кръв и да вярваме, че ако всички постъпват като нас, доброто ще се върне в момент, когато най-много се нуждаем от него.

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната екипите на НЦТХ ще очакват кръводарителите на 12 април от 9:00 до 15:00 часа в сградата на НЦТХ, ул.Братя Миладинови 112.