Банер
Начало Събития Кампании Студенти, разчитаме на вас!
Студенти, разчитаме на вас!

Тази есен кампанията за насърчаване на доброволното кръводаряване сред студентската младеж в столицата стартира на 22 октомври в УНСС. През първите три седмици в инициативата се включиха и студентите от УАСГ, Богословски факултет, Факултетът по начална и предучилищна педагогика и Биологически факултет при Софийски университет, УниБИТ, ВУ КТП, Национална спортна академия „Васил Левски” и НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов” и Технически университет – София.

През месец ноември нашите екипи ще бъдат на разположение на студентите от Ректората на Софийски университет, ВТУ „Тодор Каблешков”,

Философски и Стопански факултет на Софийския университет, Минно-геоложки университет, Национална Художествена академия факултетите „Химия и фармация”, „Математика и информатика” и Физически факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Медицински факултет, Факултет по дентална медицина и Медицински колеж към Медицински университет и др.

Информация за локацията на изнесените екипи за кръводаряване в София може да намерите в календара на този сайт.

Нашето „Благо Даря!” е за всички студенти, които вече откликнаха на призива ни и успешно дариха кръв. За споделената грижа, за протегнатата за помощ ръка, за дарената от Вас кръв, от името на нашите пациенти, ние Ви благодарим!

Благодарим и на доброволците от БМЧК, които поощряват и подкрепят младите кръводарители.

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo