Банер
Начало Събития Кампании Хюлет Пакърд България, Телерик България, Бизнес парк София - от името на хора търсещи подкрепа за здравето и живота си, отново ние ви благодарим!
Хюлет Пакърд България, Телерик България, Бизнес парк София - от името на хора търсещи подкрепа за здравето и живота си, отново ние ви благодарим!

Сърдечна благодарност към ръководствата и всички кръводарители от споменатите компании!

Лятната инициатива за доброволно кръводаряване в Хюлет Пакърд България осигури 67 л. кръв от 149 кръводарители в подкрепа на лечението на нуждаещите се пациенти. За създадената оптимална организация за работата на екипите ни и за щедро протегната за помощ ръка е и  нашето БлагоДаря!

Страхотно е да се работи и с екипа на "Телерик - България". В петата съвместна

инициатива шестдесет и един служители на компанията ни се довериха, а петдесет и седем от тях успешно дариха кръв. Работа ли, не - беше удоволствие да бъдем заедно!  Положените съвместни усилия позволиха на медицинския екип да работи при най-добри условия и кръводарителите да се чувстват максимално комфортно!  БлагоДаря!

Информационните кампании, които провеждаме на територията на Бизнес парк София са важни и помагат на хората работещи тук да направят своя информиран избор и редовно да даряват кръв. В лятната кръводарителска кампания в Бизнес парк София се включиха повече от 120 служители. Сто и осем от тях успешно дариха кръв и споделиха грижата ни болните в един от най-трудния месец от годината. Благодарим Ви, скъпи хора! Благодарим и мениджмънта на ARCOCAPITAL – Бизнес парк София за тяхната всеотдайна подкрепа при подготовката и огласяването на кампанията. Знаем, че в най-трудните ни моменти можем да разчитаме и на работещите тук.  

Бъдете здрави и до нови срещи!

БлагоДаря!

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo