Банер
Начало Събития Кампании Кръводаряването, нов акцент във второто издание на изложение "Мисия Здраве"
Кръводаряването, нов акцент във второто издание на изложение "Мисия Здраве"

Второто издание на изложение „Мисия ЗДРАВЕ” ще се проведе от 6 до 8 юни 2014 г. в близост до Паметника на Съветската армия в Борисовата градина. Целта на организаторите от Български Икономически форум е посетителите да имат възможност да научат за предлаганите услуги в областта на здравето, красотата и активния начин на живот и да направят своя информиран избор. Сред представените нови дейности е и кампанията за насърчаване на доброволното кръводаряване. Тя

ще се проведе на 6 юни от 12.00 до 18.00 часа като обособена част в рамките на изложението. Екипът на НЦТХ, съвместно с Български Алианс за кръводаряване, НПО  и СО на БЧК ще проведат информационна кампания и ще се постараят да мотивират повече хора да заемат активна позиция по отношение на кръводаряването. Всеки, който желае и може да отдели около 30 минути от времето си, ще може да дари кръв на определеното място, където ще бъде разположен специализиран екип на НЦТХ.

 

Какво представлява Изложение „Мисия Здраве”?

Целта на изложението е да събере на едно място фармацевтични и козметични компании, медицински и социални заведения, здравноосигурителни компании, спортни и СПА комплекси, производители на био храни и хранителни добавки – всички, които помагат на нашето здраве и ни карат да се чувстваме и изглеждаме добре. Без бариери и врати, с изцяло безплатен достъп за всички. На едно от най-комуникативните места в София – в Борисовата градина. 

ФОРМАТ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО: изложба на открито (шатри) + сцена на открито + еднодневна конференция 

БОГАТА СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА: В рамките на събитието ще бъдат организирани редица промоционални инициативи: безплатни сърдечни и очни прегледи; тестване за диабет, HIV, хепатит; кампания за кръводаряване; тестове за пушачи; изследване на индекса на телесната маса, безплатни прегледи на кожата на лицето, главата и др.; демонстрации на нови козметични продукти и др.  

ВОДЕЩ: за водещ отново е поканен Ники Кънчев 

Участници в миналогодишното изложение – 54 

За повече информация не се колебайте да се свържете с:

Моника Николова, 0889 78 76 79, Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Този уеб сайт съществува благодарение на mkb-logo